Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak stáhnout Star Stable 1,2,3,4 ?

POZOR!!! Tato hra je plná! Není to demoverze..
 
Na co si obědnávat balíčky od pony clubu,když hru Star Stable 1 máte ke stažení zadarmo?? Držte se mého obrázkového návodu a určitě to zvládnete;)Neměly by se vám stáhnout žádné viry ani nic podobného.Pokud ano,není to moje vina,za nic neručím!

 
Hra se stáhne zabalená.Aby jste ji mohli rozbalit,potřebujete program,který se jmenuje WinRAR.Ujistěte se,že ho máte v počítači a pokud ne,sťáhněte si ho zde. Potom stačí uložit,nainstalovat a máte nejdůležitější program na stahování her!
 
Můžeme pokročit až k samotnému stahování.Otevřete si tuto stránku:
 

TUHLE

Je to odkaz na uložto.Zde už máte hru,která čeká na stažení.Úplně dole máte FREE DOWNLOAD.Toho prvního si nevšímejte,to je placené.FREE samozdřejmě placené není.Opište text z obrázku a klikněte na velký nápis STÁHNOUT FREE.Uložte si to nejlépe na plochu a čekejte,až se vám to stáhne.
 
Hra se mi stahovala něco kolem 30 minut. U vás to může být ale jiný,záleží na rychlosti stahování,která je u každého počítače jiná.Proto mějte trpělivost a vyčkejte.
 
Stáhlo se vám to?Pokud ano,máte tam takovéto knížečky:
 
Star Stable 1
 
Protože hra nefunguje bez cracku a ten se nedá nikde sehnat,budeme to muset udělat přes virtuální mechaniku. Jak na to?Ze všeho nejdříve potřebujeme další program a ten se jmenuje DAEMON TOOLS. Pokud tento program nemáte,stáhněte si ho
 

TADY

Potom už jenom stačí program nainstalovat a můžeme jít na další krok! Máme? Dvakrát klikneme na program,jako kdyby jsme ho chtěli spustit. Místo spuštění se vám dole na liště oběví ikonka právě tohoto programu. Vypadá takto:
 
Ikonka
Na ikonku klikněte PRAVÝM tlačítkem myši. Oběví se nám tam spousta možností,ale nás bude zajímat VIRTUÁLNÍ ZAŘÍZENÍ. Podržíme nad tím myš a oběví se nám tam počet zařízení. Já jich tam mám 4,pokud to tak nemáte,přidávejte si zařízení,dokavaď nebudou 4. Nové zařízení přidáte odkazem PŘIDAT VIRTUÁLNÍ JEDNOTKU SCSI. Máme 4 virtuální jednotky? Pokud ano, musí to vypadat takto:
 
Ukázka
Máte to taky tak? Samozdřejmě,že já jsem si hru již připojila,ale u vás se k tomu ještě dostaneme. Vyberte si jakékoliv médium z těch 4 a podržte nad ním myš. Potom klikněte na PŘIPOJIT OBRAZ. Ted už jenom najdeme ty knížečky (kam jsme si je na začátku uložili) a dáme otevřít:
Ukázka
 
A máme vyhráno!! Po tomto kroku se vám automaticky spustí instalace hry! Už jenom nainstalujete a můžete hrát! A jaký v tom je vlastně for? Hrateje bez CD:)
 
PS: Pokud by se někomu stalo,že se mu nespustí po připojení obrazu instalace,klikněte na ty knížečky a vyberte soubor SETUP.EXE. Instalace se vám hned spustí:)Protože hra nejde bez CD,neodpojujte v programu obraz. Jinak by vám to zase nešlo:) Hodně štěstí;)
 
Doufám,že se vám to povedlo a máte tak hru zadarmo.